2014. március 19., szerda

Az orosz külügyminiszter szerint van kereslet a Berkut egység tagjaira

A profin kiképzett speciális egységek tagjaira, mint a Berkut katonái, nagy kereslet van Oroszországban." -fejtette ki Vlagyimir Kolokoltcsev orosz belügyminiszter a Kommersantnak adott interjújában.
Hídfő.net | Az orosz külügyminiszter szerint van kereslet a Berkut egység tagjaira
Kolokoltcsev szerint a Berkut tagjainak ugyanúgy meg kell felelniük a követelményrendszernek, ami az orosz belügyminisztérium speciális erőit illeti. "Természetesen nekik is át kell esniük ugyanazokon a formaságokon, mint a mi alkalmazottainknak, de biztos vagy ok benne, hogy ez nem okoz majd gondot nekik. A Berkut tagjai és családtagjaik életveszélyes helyzetben vannak jelenleg, ezért a családjaiknak támogatást fogunk nyújtani a lakáskereséshez és a gyerekek beiskolázásához."
Kolokoltcsev hozzátette, hogy szerinte a legmegfelelőbb az lenne, hogyha a jövőben a Berkut tagjai a múltbeni tapasztalatuknak és szaktudásuknak megfelelő helyekre kerülnének, ami meglátása szerint az orosz rendőrség speciális erőinél lesz.
http://www.hidfo.net/2014/03/19/az-orosz-kulugyminiszter-szerint-van-kereslet-berkut-egyseg-tagjaira




A “Kiberberkut” elnevezésű hackercsoport nem sokkal ezelőtt közleményt adott ki.
Eszerint ma reggel hét órától sikerült összehangolt informatikai támadással blokkolniuk a “Nemzeti Gárda” névre keresztelt cionfasiszta horda és a banderisták telefonos kommunikációs és internetes kommunikációs rendszerét.
.
Felhivásukban azt is közölték, hogy minden erejükkel és rendelkezésükre álló eszközeikkel és tudásukkal felveszik a harcot a városokba befészkelt hordákkal.

(B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése