2014. március 19., szerda

A Gyermekrák Alapítvány igazgatója egy közönséges csaló

A gyermekek "megmentőjének", név szerint Balogh Istvánnak, Floridában is van egy villája, amiről a szervezet gazdálkodása körül zajló vitákban sem tesz említést. -írja az összes vezető hírportál. Miért is tenne, hiszen ez a kis házikó alig 150 négyzetméteres. A Fort Myers-i tóparti villa tulajdonosa, Balogh "úr" nem nyilatkozik. Érdekesség az is, hogy 2011-ben, amikor az ingatlant vásárolta, abban az időben jegyezték be az Egyesült Államokban a Gyermekrák Alapítvány tükörszervezetét, a Childrens Cancer Foundation Inc.-t.
Hídfő.net | A Gyermekrák Alapítvány igazgatója egy közönséges csalóA floridai 150 nm-es vityilló...
Az alapítvány vezetőségének tagja a felesége és lánya is, úgyhogy lényegében elmondható, hogy családi vállalkozásról van szó. Persze nem csak az USA-ban van Baloghéknak villája, hanem Budán is. Szintén egy "szerény" villa. De van üdülőjük Veszprémben és egy kis lakásuk is a VI. kerületben is, a Nyugati pályaudvarhoz közel, Budapesten. Ne is firtassuk, mennyit érnek az ingatlanok, az viszont leszögezhető, hogy munkával ennyi pénzt képtelenség előteremteni. Nagyon valószínű, hogy a jóhiszemű adakozók pénzét hitte Balogh a magáénak és fektette be saját részére. Adományként felajánlott, óriási pénzeket zsebelt be. A kérdés csak az, hogy a jelenlegi törvények lehetővé teszik-e a felelősségre vonást és vagyonelkobzást.
Hídfő.net | A Gyermekrák Alapítvány igazgatója egy közönséges csaló...és a szerény budai villa. Szintén a gyerekektől ellopott pénzen.
Olyan világot szeretnénk, ahol a bűnös elnyeri neki kijáró büntetését. A hűtlen kezelés, vagyis a lopás pedig a legszigorúbb retorzióban részesül, főleg, ha beteg gyerekektől lopnak. Balogh Istvánnak hosszú évekbe fog ez még kerülni valamelyik munkatáborban, távol a napsütötte Floridától.
Hadnagy Ármin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése