2014. március 19., szerda

Bevándorlók verekedtek a villamoson

Kedd este, a budapesti 6-os villamoson a bevándorlók adtak egy kis ízelítőt nekünk, hogy milyen is lesz a magyar jövő arabokkal, négerekkel és ki tudja kivel. Bizony egyre több színes bevándorló özönlik Magyarországra. Így kezdődött ez Angliában, Franciaországban és Németországban is. A támadók a Harminckettesek terénél szálltak fel részegen. Nyomban hozzá is fogtak az utasok inzultálásához.
Mivel a sofőr közölte a hangosbemondón, hogy nem indul tovább míg poharak és üvegek vannak náluk, a négy garázda a megállóba és az úttestre hajította a üvegeket. Ezek után minden előzmény nélkül az egyik utast kezdték elütlegelni, ezután pedig a villamos sofőrjét is jól helyben hagyták. P.D.M.Lincoln (30 éves), P.D.M.Bruno (28 éves), T.Alves (31 éves), S.T.Marafa (24 éves) elkövetőket a VIII. kerületi rendőrség gyorsan elfogta, mivel a támadás után egy közeli bárban folytatták az ivást. Az pedig egyszerűen felháborító, hogy ezek a senkiháziak szabadlábon védekezhetnek.
Idepofátlankodnak Magyarországra, nem tisztelik a törvényeinket és még meg is verik a magyarokat. Még ezeket hagyják szabadlábon? Közben ezerszám érkeznek menekültként hazánkba a színesbőrűek, mindenfajta ellenőrzés és orvosi vizsgálat nélkül. Aggasztó belegondolni, milyen következményei lesznek ennek néhány év múlva. Nő a bűnözés, a nemi erőszakok száma, illegális drogfogyasztás, csak hogy néhányat említsünk. Vegyük végre észre, hogy az emberi szemét befogadásával csak a fajtánk halálát készítjük elő.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése