2014. március 18., kedd

Befolyásos zsidók pénzelik a Jobbik ellen uszítókat


Információink szerint befolyásos zsidók pénzelik azt a cionista társaságot, akik a Jobbik ellen tüntettek március 15.-én. Kulifai Máté, a csoport zsidó származású szervezője elmondta, hogy a facebookon keresztül vette fel velük a kapcsolatot egy magánszemély, aki a pólók, szórólapok költségeit fizette, de nem szeretné elárulni a mecénás nevét.
Hídfő.net | Megvezetettek tömegei készülnek kollektív nemzetöngyilkosságra.Megvezetettek tömegei készülnek kollektív nemzetöngyilkosságra.
Azóta több nagyvárosban megjelentek az aktivistáik szórólapjaikkal, transzparenseikkel. Ki pénzelte ezt a szakadt, lepusztult társaságot? Vajon melyik zsidó érdekcsoport lobbizik velük? Több, mint ezer pólót, sokszáz transzparenst, több tízezer szórólapot nyomtatni, nem kis összeg ugyebár. A Szavazz a Jobbik Ellen címszó alatt tevékenykedő, állítólag 15-20 fős baráti társaság önerőből erre képtelen volna. Egyes híresztelések szerint a Hit Gyülekezete is támogatja őket, ez pedig akár magyarázattal is szolgálhat a "Honan is van pénzük propaganda-eszközökre?" -kérdésre.
Agitátoraik ezekben a percekben is járják a városokat és magyargyűlölő szóróanyagaikkal tömik meg a postaládákat, zaklatják az utca emberét, aki munkában megfáradtan már hazafele menne. Mikor dolgoznak ezek vajon, ha folyamatosan a Jobbik ellen uszítanak? Fizetést kapnak felforgató tevékenységükért vagy a talmudra felesküdve teszik, önszorgalomból? Mindenesetre érdemes leszögeznünk, hogy soraikban fideszes, mszp-s, lmp-s, hallgatói önkormányzatos, hallgatói hálózatos, polgári platformos és hit gyülekezetes is jól megfér. Kéz a kézben, együtt dolgoznak a magyar nép ellen. Egy cél vezeti őket: a magyar nép megsemmisítése
Dunai István



Egy pillanat alatt feltüzelhetik a budapesti söpredéket


Az Ukrajnában kialakult, véres eseményekhez vezető cionista agitáció már megkezdte a munkát hazánk tűzbe és vérbe borításáért. Túlzás nélkül állíthatjuk, az említett halálos áldozatokkal járó, terrorisztikus megnyilvánulások Magyarországon még gyorsabban testet öltenének. Ezen baljóslatú jelek egyre sűrűbbek. A március 15.-i Jobbik-ellenes megmozdulás iskolapéldája ennek, akárcsak a sötétség zsoldjában álló média sátáni agitátorai, minden műsorukban sulykolják az embereknek a forradalmi hazugságot.
Nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy elképzeljük, mi fog történni az utcákon. A gettó forradalmárai készen állnak, hogy beteljesítsék a rabbik jóslatait. Galícia már tűzbe borult, most Magyarország a cél. Kokárdát tűznek horpadt mellükre vagy eljátsszák az '56-os nemzetőrök szerepét, persze talmudista módon. Ezekhez csapódhatnak az elégedetlen tömegek, öntörvényű anarchista elemek és köztörvényes bűnözők. Ezek indulati alapokon, szervezetlen módon a legvéresebb erőszakot képesek előidézni. Ne legyenek illúzióink! Itt vannak. Nekünk pedig arra kell koncentrálnunk, hogy a rendet fenntartsuk, ne engedjünk a provokációnak és álljunk készen a cselekvésre. Magyarországot meg kell őriznünk a gyermekeinknek!
Egy pillanatra sem szabad elfelejtenünk azt, hogy eleink azért adták a vérüket, hogy országot adjanak utódaiknak.
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése