2014. március 18., kedd

Pénzt követelne Oroszországtól a kijevi banditahad

Az orosz külügy meglepetéssel értesült Jacenyjuk legújabb pénzszerző ötletéről. A kijevi zsidóhorda végrehajtójának legújabb pénzcsináló ötlete az, hogy Oroszország-mint a volt Szovjetunió legfőbb jugutódja-fizessen a kijevi hordának. Az orosz külügy emlékeztet a pofátlan ötletelés hallatán, hogy az Orosz Föderáció és Ukrajna kormányai 2005 március 31-én megállapodtak egymással atekintetben, hogy az 1994 december 9.-i “zéró opció” az elszámolás egyenlege. Azon a napon ugyanis hatmilliárd-nyolcszázmillió USA dollár volt Ukrajna “ráeső része”-amivel a Szovjetunió felé tartozott. Amennyiben Ukrajna forszirozgatja a kérdést, úgy most először neki kellene fizetnie mintegy húszmilliárd amerikai dollárnak megfelelő összeget a fő örökös Oroszországnak.
Ha ez megtörténik, Oroszország kész megvizsgálni tárgyalásokon a “zéró opció” lehetőségét.-áll az orosz külügyminisztérium tegnapi reagálásában.
(Forrás: http://www.mid.ru/brp_4.nsf/newsline/F628A729F3DA787944257C9E005CAACD )

Bal-Rad komm : Egészen kétségbeejtő állapotba hozta anyagilag is Ukrajnát a zsidó rablóhorda. Az ország aranytartalékait elajándékozták. A remélt nyugati segitség helyett csak biztatásokat kapnak. Pénz sehol. A rablóhordát viszont az ordashaddal együtt tartani kellene valamiből-de nincs pénz!
Mint ahogyan nincs pénz lassan már az ország működtetésére sem.
Akadozik, és egyre jobban húzódik a közalkalmazotti fizetések és a nyugdijak folyósitása.

Ezért hát előcibálták azt az ötletet, hogy Oroszország fizessen nekik! Holokauszt-kárpótlás szóba sem jöhet, ezért hát valami újabb ötlettel álltak elő.
Csakhát kissé elkapkodták az ötletet! Ezt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése