2014. március 18., kedd

Döbrögi: elemi érdekünk, hogy munkahelyet hozó befektetők érkezzenek

A munkahelyteremtés fontosságát hangsúlyozta a Nemzet Patkánya ma Mezőtúron, a RAFI Hungária Kft. harmadik üzemcsarnokának átadásán.
Döbrögi imigyen károgott: a magyar ipar a német iparral való együttműködés nélkül nagyon nehezen tudna megállni a lábán, ezért “elemi érdekünk, hogy érkezzenek ide olyan külföldi befektetők, akik nem elvisznek valamit, hanem hoznak, munkahelyeket hoznak létre”. Ez az eszement arról nem szónokolt most sem, hogy a rendszerváltáskor másfél millió MAGYAR munkahelyet számoltak fel a politikai maffiacsoportok. Arról sem fecseg, hogy MENNYIBE IS KERÜL a MAGYAR KÖLTSÉGVETÉSNEK egy-egy újabb rabszolgatartó befogadása és támogatása? Arról halandzsált csak, hogy a következő négy évben az a tervük, hogy komoly fejlesztéseket hajtanak végre az ország ezen térségében is, amihez munkahelyek kellenek és partnerek a gazdasági életből. A futballőrült hosszabb távú fejlesztési együttműködést helyezett kilátásba a RAFI Hungária Kft.-vel hordájánaki várható választási győzelme esetén.
Fölfogta már a bomlott elméjű zsebcézár, hogy Magyarország önerőből már semmiféle értékteremtő beruházásra nem képes-NEKI IS KÖSZÖNHETŐEN!
Ám azon nem hajlandó eltűnődni, hogy minden egyes “befogadott munkahelyteremtővel” csak növekszik hazánk gazdasági alávetettsége és kiszolgáltatottsága! Mindezek tetejébe még komoly összegekkel is csábitják a spekulánsokat a magyarországi “lehetőségek” kiaknázására. Azok meg persze hogy jönnek! Ilyen könnyű zsákmányt ki nem hagyhatnak!


http://balrad.wordpress.com/2014/03/18/dobrogi-elemi-erdekunk-hogy-munkahelyet-hozo-befektetok-erkezzenek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése