2014. március 18., kedd

Putyin elnök nyiltan és egyenesen fogalmazott Kelet-Ukrajna lakóihoz:


A (kijevi B-R) hatalom nem legitim! A nép döntsön! Ha bántják őket (orosz nemzetiségűeket B-R) akkor az orosz hadsereggel fognak szembetalálkozni!

Путин совершенно открыто и точно дал понять жителям восточной Украины...

Vagy választanak maguknak ma nekik tetsző vezetőket, vagy ha úgy gondolják ücsöröghetnek a televizió előtt is, vagy a kocsmában, és kapnak egy olyan kormányt, amilyent megérdemelnek. Aztán válhatnak néhány napon belül törvényesen a fasiszta-banderista hatalom jobbágyaivá!

Hát gondolkodjon el Ukrajna népe: otthon ül?-vagy kimegy az utcákra!

A Krim már meghozta a maga döntését!

(http://www.e-news.in.ua/in-ukraine)

Bal-Rad komm : Nos-ez egy valóban nyilt, egyenes üzenet Kelet-Ukrajna népéhez! Vagy felkeltek a fasiszta horda ellen-vagy rabságba zuhantok! Döntenetek kell!
Bárhonnan is nézzük a dolgot, Oroszország elnöke-nagyon helyesen-FORRADALOMRA SZÓLITOTT FEL!
És nem mellékesen. SEGITSÉGET IGÉRT!

Oroszország elnöke ma Moszkvában elmondott nyilvános beszédének egy részlete az alábbi videon: “…Ukrajnának nincs legitim kormánya. Puccsal hatalomra került russzofób fasiszta banditák és gyilkosok garázdálkodnak…”




Putyin: nem hagyjuk, hogy a NATO elfoglaljon ősi orosz földeket


Vlagyimir Putyin orosz államfő bejelentette; Moszkva nem fogja hagyni, hogy a NATO megvesse a lábát az ősi orosz földeken. "Nem utasítjuk el a békés együttműködés lehetőségét, de semmilyen formában nem tűrjük, hogy a katonai szövetség itt legyen a határaink mellett, vagy a történelmi orosz területeken."
Putyin ezzel egyértelművé tette, hogy Kijevből a NATO bábkormánya el lesz takarítva. A parlament alsó- és felsőházához, valamint a Kremlben jelen lévő civil szervezetek küldötteihez intézett beszédében utalt rá, hogy Kijev ősi orosz terület, és a későbbiekben is ennek mentén fognak viszonyulni az ukrán kormányhoz. Oroszország védelmébe veszi a múlt hibáiból idegen országok fennhatósága alá került orosz lakosságot, azt követően sor kerül a határok rendezésére.

http://www.hidfo.net/2014/03/18/putyin-nem-hagyjuk-hogy-nato-elfoglaljon-osi-orosz-foldeket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése